Lasses El

Back Home

forside banner lassesel

Tyverialarmer
For mange er det værste scenarie man kan forestille sig at komme til et hjem, en butik eller virksomhed, hvor indbrudstyve har været på spil. Særlig ubehageligt opleves det når andre har rodet i ens private sager, ligesom det kan være sårbart for driften, hvis indbrudstyve har gennemrodet hele butikken, stjålet dyre varer eller forårsaget hærværk.

Med en af vore tyverialarmer til private husstande og mindre erhverv kan du tage et effektivt skridt til at holde indbrudstyven væk. Og ved indbrud kan du med en alarm og sirene både stresse tyven, påkalde dig naboernes opmærksomhed og selv modtage automatisk besked om at ”alarmen er gået”.

Vi tilbyder et uforpligtende konsulentbesøg af en af vores montører og giver dig efterfølgende et tilbud på netop den løsning, der passer til dit behov.

Lasse’s El forhandler PowerMaxPro, som er brugervenlig og fleksibel – I et nutidigt design.

Løsningen kan tilpasses efter dine ønsker. Du kan få en mini-løsning med dør-følere og måske rum-sensorer – og løsninger med kameraovervågning. Alle løsninger har omfattende fjernstyrings-, kontrol og rapporteringsmuligheder via internet, telefon og SMS.

Du kan f.eks. sidde ved en computer i sommerhuset eller på arbejdet og se med hvad der foregår hjemme i stuen, tilkoble alarmen fra din mobiltelefon hvis du glemte det på vej hjemmefra og du kan modtage SMS eller telefonopkald hvis alarmen udløses ved indbrud. Det meste af alarmsystemet er trådløst, og kan således let tilpasses og opgraderes – ligesom den forholdsvis ukomplicerede installation gør løsningen billig for dig.

Modsat de etablerede alarmfirmaers løsninger er du med denne løsning IKKE BUNDET OP PÅ ABONNEMENT med månedlige, dyre betalinger. Du får alligevel meddelelse ved alarm, og bestemmer selv hvad du vil gøre.

Der findes pt. over en halv million installationer af PowerMaxpro i verden, hvilket må ses som udtryk for systemets kvalitet og popularitet.
 

Logo lassesel

Telefontider:

Mandag - torsdag: 7-16

Fredag: 7-14

Rytterhaven 4       -   Tlf. 62 22 24 22

5700 Svendborg   -   lasse@lasses-el.dk