Hvem er vi?
Lasse’s El er etableret i 1994. Som 25-årig sprang jeg ud i livet som selvstændig – alene og med en ældre firmabil. Siden starten uden kundekreds eller andre referencer er mit firma Lasse’s El støt og roligt vokset. Jeg beskæftiger i dag altid en fire-fem svende og en lærling.

I Lasse’s El har vi har serviceret sydfynske kunder i mere end 15 år, og rigtig mange kunder vælger os fordi de har hørt godt om os – eller simpelthen kommer tilbage igen og igen, fordi de har været tilfredse med arbejder som tidligere er blevet udført af os.

På kontoret og ved telefonen er min kone Aase altid klar. Hun holder styr på vores opgaver, svarer telefonen, klarer bogholderiet og sørger for mit og medarbejdernes velbefindende. Det giver en god stemning i virksomheden, at vi ofte samles ”om køkkenbordet”. Og det kommer vores kunder til gode, at Lasse’s El er et firma hvor arbejdsklimaet og samspillet medarbejderne imellem har det godt.

Vil du prøve en elektriker, der kommer til tiden og overholder aftalen, er du velkommen til at kontakte os.

Den bedste måde at beskrive Lasse’s El på, er vel i virkeligheden ved at fortælle, vi både har erfaring og ekspertise – og samtidig er "nede på jorden" og at vi altid er til at tale med.

Med venlig hilsen

Lasse Meyer
Aut. El-installatør

Lasse’s El