Belysning

Den rigtige løsning indenfor belysning er vigtig. Lyset har stor betydning for vores dagligdag: Det påvirker os og vores humør – og vores sindsstemning. Lyset er i høj grad med til at bestemme hvad vi ser, hvor godt vi ser – og hvilke farver og detaljer vi oplever.

Valg af belysning handler ikke kun om lamper, armaturer, spot og pærer. Forskellen mellem behovet for arbejdslys på lager, i produktionsvirksomhed og på kontor er milevid. Behovet i dit hjem er helt anderledes, og alle steder spiller både det æstetiske, det funktionelle og prisen i såvel indkøb som forbrug en rolle.

Lasses EL har igennem tiden løst mange opgaver med forskellige krav til belysning. Ofte vælger vore kunder selv hvad de gerne vil have, og vi sørger for bestilling og montering. Vi fører stort set intet lager, og er derfor ikke bundet af hverken bestemte leverandører eller ophobede lagervarer – modsat mange andre el-installatører.

Vi kan også rådgive om tidsstyring af lyset til butikker/butiksvinduer og f.eks. udendørs belysning hos private – og vi har de rigtige løsninger indenfor sensorer, så dit lys tænder og slukker efter behov. Ved at vælge den rette løsning fra start, kan du spare mange penge på sigt – og får mere glæde af din belysning.