Elinstallation

Lasses EL foretager alle former for el-installationer for private og erhverv. Vi påtager os gerne både små og større opgaver. Vi ved hvor vigtig strøm er for alle, og derfor er vi ikke for fine til at ordne småtingene, ligesom vi gerne siger ja tak til de større opgaver.

Vi laver både ny-installationer, og sikrer, forbedrer, kontrollerer og udskifter på bestående installationer – alt efter dine ønsker. Vi kan rådgive dig om din installation, og ofte kan vi finde steder hvor du enten kan spare på strømforbruget eller få en mere sikker løsning, end du har I dag.

Således er det aldrig en dårlig idé at hente en af vore elektrikere ind i dit hjem eller din virksomhed.

For os er opgavens størrelse underordnet:

Ved større opgaver og entrepriser råder vi over forskellige medarbejdere med forskellige kompetencer, så der altid er den rette man til at rådgive og tage styringen på den konkrete opgave.

Ved mindre opgaver kan vi altid sende den helt rette medarbejder, og vi har næsten altid en disponibel mand klar til at komme til dig. Uanset om det skal være i dag, i denne uge eller i løbet af måneden. Ofte kan vi også sende en mand af sted lige med det samme, hvis der er akutte problemer.

En gennemgang af din gamle el-installation kan være alle pengene værd. Vi rådgiver f.eks. om udskiftning af relæer og opdatering af dine installationer, måske med strømbesparende sensorer og tidsstyring, så du kan spare på strømmen og dermed pengene.

I nybyggeri og ved store renoveringer kan vi fra byggestart rådgive og vejlede, så du får fuld udnyttelse af både nutidens og fremtidens mange spændende nye løsning indenfor vores brancheområde.

Med til el-installation i dag hører også installation af edb-netværk, antenne og telefoni – og andre slags former kabeltræk og installation kan vi også klare. Uanset om du er privat- eller erhvervs-kunde kan det ofte være en fordel at få lavet den komplette installation af os. En elektriker, som er i gang med kabeltromlerne hver dag, er billigere end en teleoperatør, antennemand eller IT-mand, som skal rykke ud for en mindre opgave.