Installation

Lasses EL har mange års erfaring i installation af varmepumper. Det er vigtigt for dig af flere årsager.

Først og fremmest er du sikker på, at arbejdet er gjort rigtigt – og at du dermed får maksimal udnyttelse af din varmepumpe.
Vi er certificerede til arbejdet, og vi laver en komplet løsning.

En komplet løsning indebærer hos os, at du får hjælp til valget af den rigtige varmepumpe til dine behov og som svarer dine ønsker og krav. Samtidig leverer vi en professionel og autoriseret installation, d.v.s.: 1. Korrekt montering af inde-delen, herunder opsætning af egen stikkontakt/strøm ved varmepanelet, evt. relæ eller afbryder, og uden synlige kabler, rør og slanger på væggen. 2. Korrekt montering og opsætning af ude-delen, herunder lovlig strøm-installation, kabelkanal/diskret rørføring. Desuden rustfrit stativ eller beslag/bøjler til varmepumpen, så den står rigtigt og beskyttet. 3. Gennemgang af varmepumpens fjernbetjening, tekniske funktioner, indstillingsmuligheder, m.v. – personligt og til at forstå!

For os handler det om, at du får en løsning, der både er komplet, korrekt og kosmetisk tilfredsstillende.

Vi kan også lave en sms-betjent løsning, således du f.eks.kan tænde varmepumpen i dit sommerhus via mobiltelefonen nogle timer før ankomst. Så er huset opvarmet når du ankommer.

Se eksempler på vores arbejde under ”Se installationer”

HUSK! Vi giver altid en fast pris før vi går i gang!