Om varmepumper

Har du et hus eller sommerhus, der er el-opvarmet med traditionelle el-radiatorer?

Så kan vi spare dig for mange penge.

Langt de fleste har hørt om varmepumper, klimaanlæg eller airconditions. Alle tre begreber omfattes af en varmepumpe, som både kan opvarme og nedkøle – alt efter behov.

Ved traditionel el-varme med el-radiatorer får du en krones ”effekt” for hver en krone strøm, man forbruger på radiatoren. Med en kvalitets-varmepumpe fra os er det anderledes: Her får du op til 5,3 gange så meget varme, som du betaler for. Strømforbruget er simpelthen meget mindre med en varmepumpe, end med traditionelle el-radiatorer. Og oveni købet følger så muligheden for at ”køle” på en varm sommerdag.

Modsat el-radiatorer som ofte ”lugter af brændt støv” når de tændes, er der ingen lugte fra en varmepumpe.

Det er vores erfaring, at rigtig mange har fået øjnene op for denne moderne varmeløsning. Desværre køber mange også de billige varmepumper fra supermarkeder eller byggemarkedet, og både I strømforbrug (og hermed den mulige besparelse) samt i kvalitet og levetid er disse anlæg ofte meget ringe.

Hvis du har købt en varmepumpe i supermarkedet eller byggemarkedet installerer vi den selvfølgelig gerne. Men har du ikke foretaget investeringen endnu, vil vi gerne anbefale dig en samlet kvalitetsløsning fra os.

HUSK! Vi giver fast pris på varmepumpe og komplet montering, før vi går i gang.

Lasses El har den attraktive KMO-godkendelse, og må derfor servicere anlæg med op til 2,5 kg kølemiddel.